Tuesday, August 7, 2012

Master Project: Campaign Posters for EN AF OS


My final product for the campaign ONE OF US with the purpose of fighting stigma about mental illness. (www.en-af-os.dk)

Posters and postcards are made with inspiration in strong statements of four mentally ill young people and with a preference for tactile work.


The campaign is using the final product in Skanderborg Festival this week and in schools all over Denmark in the autumn.


Special thanks to:

EN AF OS, Anne Strandgaard, Hanna, Erik, Bolette og Christina.

Please see http://cargocollective.com/camillabomanjensen for bigger pictures.

Mit færdige produkt til kampagnen EN AF OS, der er et tiltag fra Den Fælles Indsats med det formål at skabe mere åbenhed omkring psykisk sygdom i bred forstand (www.en-af-os.dk).Arbejdet har taget udgangspunkt i lagene i og omkring et menneske og det færdige resultat fortæller om både det følsomme og det stærke i at være psykisk syg - med en opfordring til at opfatte psykisk syge unge som "EN AF OS". Et vigtigt budskab, hvis de stadigt flere unge, som kommer i kontakt med psykiatrien, skal få det bedre.

Postkort og plakater er blevet til under inspiration fra fire unge psykisk syges stærke udsagn og forkærlighed for en stoflig arbejdsmåde. Tekstforfatter Anne Strandgaard har hjulpet til med teksterne.

Kampagnen har valgt at bruge plakater og postkort i denne uges Skanderborgfestival /Smuk fest og som en del af det materiale, landets uddannelsessteder vil modtage fra kampagnen i løbet af efteråret.

Tak til EN AF OS, Anne Strandgaard, Hanna, Erik, Bolette og Christina.

For større billeder, se venligst: http://cargocollective.com/camillabomanjensen
No comments:

Post a Comment